Werken bij Machandel

Wil jij jouw stage volbrengen in een bedrijf dat bijdraagt aan het behoud van een gezonde, duurzame voedselketen en met respect om wil gaan met de aarde? Lees dan verder!

Voor ons dynamisch productiebedrijf te Haulerwijk (vlakbij Groningen, Assen, Drachten) zijn wij per september 2024 op zoek naar een:

Stagiair HR

(HBO stage, 3e jaars of 4e jaars)

 

Machandel produceert voedsel zoals het moet zijn: puur zonder onnatuurlijke toevoegingen, rijk aan smaak en geteeld in schone grond. In onze fabriek in Haulerwijk verwerken wij daarom uitsluitend biologisch-dynamische en biologische grondstoffen van telers die we door en door kennen. In gedeeld rentmeesterschap zorgt Machandel zo voor een gezonde en duurzame voedselketen om onze aarde door te kunnen geven aan volgende generaties.

Afgelopen jaren is de organisatie gegroeid en zijn er prachtige slagen gemaakt op het gebied van de HR processen. Maar we zijn er nog niet! We willen graag vooruit en de volgende professionaliseringsslag maken op alle gebieden van HR instroom – doorstroom – uitstroom. Hierbij mag jij ons ondersteunen en een belangrijke rol in spelen!
 

3e jaars stage
In het begin van de stage zal je eerst meelopen met de HR manager en HR medewerker, waarna je naar verloop van tijd steeds meer zelfstandigheid en vrijheid krijgt in de HR activiteiten. Bij de standaard dagelijkse werkzaamheden ben je betrokken, maar ook ga je jouw eigen projecten krijgen. Je helpt mee om de HR systemen verder te optimaliseren en bouwt mee aan het functie- en salarishuis. Je houdt je bezig met alle facetten van verzuim en werving en selectie. Kortom, we willen jou als stagiair klaarstomen als een echte HR professional. Uiteraard staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal.

Naast de HR activiteiten is er voldoende ruimte om de onderzoeken vanuit school te doen. Ook in de onderwerpen is er keuze. Samen met jou gaan we op zoek naar een interessant onderwerp, wat aansluit bij jouw en onze behoeftes
 

Afstudeerstage
Samen gaan we op zoek naar een passend onderwerp voor je afstudeerstage. Er zijn voldoende onderwerpen, te denken valt aan de gesprekkencyclus rondom beoordeling en ontwikkeling, onderzoek gericht op verzuim. Kortom, we gaan op zoek naar een interessant onderwerp, wat aansluit bij jouw en onze behoeftes.

Tijdens beide type stages word je tijdens de stage begeleid door de HR manager, die al diverse stagiaires (derdejaars en afstudeer) heeft begeleid.

 

Jouw profiel

  • Student HBO HRM / MER;
  • Je bent communicatief vaardig, zelfstandig, nauwkeurig en analytisch;
  • Je bent bekend om met vertrouwelijke informatie om te gaan;
  • Je beschikt over basiskennis arbeidsrecht;
  • Je kunt je makkelijk redden met MS Office en automatiseringssystemen;
  • Je bent gewend aan het werken op kantoor, doordat je als bijbaan op kantoor werkt en/of al een tweedejaars stage hebt voltooid op een HR afdeling.

 

Machandel biedt jou:

  • Een afwisselende uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke stage. Het doel is om uiteindelijk jou als HR professional los te laten binnen diverse HR activiteiten;
  • Een stage waarin je kennis kan maken met verschillende kanten van HR;
  • Marktconforme stagevergoeding (gebaseerd op een fulltime stage: 3e leerjaar €400,- bruto per maand/afstuderen €450,- bruto per maand);
  • Een goede werksfeer.

 

Heb jij al zin om te starten?

Stuur dan je motivatie, voorzien van CV naar Jacoline Veenstra (HR manager) hr@machandel.com. Neem om je te verdiepen in Machandel ook gerust een kijkje op de website: www.machandel.com.