Werken bij Machandel

Wil jij jouw stage volbrengen in een bedrijf dat bijdraagt aan het behoud van een gezonde, duurzame voedselketen en met respect om wil gaan met de aarde? Lees dan nu verder! Voor ons dynamische productiebedrijf te Haulerwijk (vlakbij Groningen, Assen, Drachten) zijn wij per september 2021 op zoek naar een: 

 

STAGIAIR HR

(HBO stage, 3e jaars)

 

De organisatie zit midden in een professionaliseringsfase. Afgelopen jaren is de organisatie gegroeid en zijn er prachtige slagen te maken binnen de interne processen. Het doel van de afdeling HR is om een professionaliseringsslag te maken op het gebied van HR instroom – doorstroom – uitstroom. Hier kan jij ons bij ondersteunen en mag jij een belangrijke rol in spelen!

In het begin van de stage zal je eerst meelopen met de HR manager, waarna je naar verloop van tijd steeds meer zelfstandigheid en vrijheid krijgt in de HR activiteiten. Bij de standaard dagelijkse werkzaamheden ben je betrokken, maar ook ga je jouw eigen projecten krijgen. Je helpt mee om de HR systemen verder te optimaliseren en bouwt mee aan het functie- en salarishuis. Je houdt je bezig met alle facetten van verzuim en werving en selectie. Kortom, we willen jou als stagiair klaarstomen als een echte HR professional. Uiteraard staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal.

Naast de HR activiteiten is er voldoende ruimte om de onderzoeken vanuit school te doen. Ook in de onderwerpen is er keuze. Samen met jou gaan we op zoek naar een interessant onderwerp, wat aansluit bij jouw en onze behoeftes. Je wordt tijdens de stage begeleid door de HR manager, die al diverse stagiaires (derdejaars en afstudeer) heeft begeleid. 

 

Jouw profiel

  • Student HBO HRM / MER (3e jaars stage);
  • Je bent communicatief vaardig, zelfstandig, nauwkeurig en analytisch;
  • Je bent bekend om met vertrouwelijke informatie om te gaan;
  • Je beschikt over basiskennis arbeidsrecht;
  • Je kunt je makkelijk redden met MS Office en automatiseringssystemen;
  • Je bent gewend aan het werken op kantoor, doordat je als bijbaan op kantoor werkt en/of al een tweedejaars stage hebt voltooid op een HR afdeling.

 

Machandel biedt jou:

  • Een afwisselende uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke stage. Het doel is om uiteindelijk jou als HR professional los te laten binnen diverse HR activiteiten;
  • Een stage waarin je kennis kan maken met verschillende kanten van HR;
  • Marktconforme stagevergoeding;
  • Een goede werksfeer.

 

Heb jij al zin om te starten?

Stuur dan je motivatie, voorzien van CV naar Jacoline Veenstra (HR manager) hr@machandel.com.