Werken bij Machandel

Vacatures

Wil jij jouw stage volbrengen in een bedrijf dat bijdraagt aan het behoud van een gezonde en duurzame voedselketen? En dus met respect om wil gaan met de aarde? Lees dan nu verder! 

 

Voor ons dynamische productiebedrijf te Haulerwijk (vlakbij Groningen, Assen, Drachten) zijn wij per februari 2021 op zoek naar een: 

Stagiair HR

(HBO stage, 3e jaars)

 

De organisatie zit midden in een professionaliseringsfase. Afgelopen jaren is de organisatie gegroeid en zijn er prachtige slagen te maken binnen de interne processen. Het doel van de afdeling HR is om een professionaliseringsslag te maken op het gebied van HR instroom – doorstroom – uitstroom. Hier kan jij ons bij ondersteunen en mag jij een belangrijke rol in spelen!

In het begin van de stage zal je eerst meelopen met de HR manager, waarna je naar verloop van tijd steeds meer zelfstandigheid en vrijheid krijgt in de HR activiteiten. Bij de standaard dagelijkse werkzaamheden ben je betrokken, maar ook krijg je jouw eigen projecten. Je helpt mee om de HR systemen verder te optimaliseren en bouwt mee aan het functiehuis. Je houdt je bezig met alle facetten van verzuim en werving en selectie. Kortom, we willen jou als stagiair klaarstomen als een echte HR professional. Uiteraard staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal.

Naast de HR activiteiten is er ook voldoende ruimte om de onderzoeken vanuit school te doen. Ook in de onderwerpen is er keuze. Samen met jou gaan we op zoek naar een interessant onderwerp, wat aansluit bij jouw en onze behoeftes. Je wordt tijdens de stage begeleid door de HR manager, die al diverse stages (3e jaars en afstudeer) heeft begeleid. 

 

Jouw profiel

  • Student HBO HRM / MER (3e jaars stage);
  • Je bent communicatief vaardig, zelfstandig, nauwkeurig en analytisch;
  • Je bent bekend om met vertrouwelijke informatie om te gaan;
  • Basiskennis arbeidsrecht;
  • Je kunt je makkelijk redden met MS Office en automatiseringssystemen.

 

Machandel biedt jou:

  • Een afwisselende uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke stage. Het doel is om uiteindelijk jou als HR professional los te laten binnen diverse HR activiteiten;
  • Marktconforme stagevergoeding;
  • Een goede werksfeer.

 

Heb jij al zin om te starten?

Stuur dan je motivatie, voorzien van CV naar Jacoline Veenstra (HR manager) hr@machandel.com. Neem om je te verdiepen in Machandel ook gerust een kijkje op de website: www.machandel.com.

 

Machandel

Machandel produceert voedsel zoals het moet zijn: puur zonder onnatuurlijke toevoegingen, rijk aan smaak en geteeld in schone grond. In onze glasconservenfabriek in Haulerwijk verwerken wij daarom uitsluitend biologisch-dynamische en biologische grondstoffen van telers die we door en door kennen. In gedeeld rentmeesterschap zorgt Machandel zo voor een gezonde en duurzame voedselketen om onze aarde door te kunnen geven aan volgende generaties.